Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 OVER MIJ - L'Azure

  Ingrid Bakker

   

   

   

   

  ORGANISATIECOACH, OPLEIDINGSKUNDIGE EN COACH

  Ik voel me erg thuis in de rol van organisatiecoach, omdat ik daarin op meerdere lagen van een organisatie verschil kan maken. Door in gesprek te gaan met alle betrokkenen én naar het geheel te kijken, breng ik de verschillende verhalen en patronen in beeld. Door deze in zichtbaar te maken en terug te koppelen, zijn mensen in staat om de eerste kleine stappen te zetten op weg naar een gewenste verandering. Daarbij kijk ik naar de waarde voor het gehele ‘systeem’. Daar waar al langdurig ‘gedoe’ bestaat (onderwerpen gevoelig liggen, verschillen verwijdering veroorzaken of het gesprek moeilijk op gang komt) ben ik in staat om het ongemak te helpen uithouden en opnieuw met elkaar in gesprek te komen.
  Als opleidingskundige ben ik breed inzetbaar en heb ik de nodige ervaring met leiderschaps- en diversiteitsvraagstukken. Als coach werk ik graag met mensen (privé, professionals en leiders) die hun eigen kracht willen (her)vinden of mensen die zich ‘anders’ voelen binnen hun omgeving. Ook verzorg ik duocoaching voor mensen die nauw samenwerken.

  Opdrachtgevers

  • Politie;
  • Zaans Medisch Centrum;
  • Woningstichting Eigen Haard;
  • Michelin
  • Germieco.

   
  Interventies
  Ik werk met inzichten en interventies vanuit de positieve psychologie, waarderend onderzoeken (appreciative inquiry), Deep Democracy en systemisch werk.