Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 VISIE/ MISSIE - L'Azure

Ik help mensen en groepen om vanuit eigen en gezamenlijke kracht te werken. Door te zorgen dat mensen ‘common ground’ vinden en door ruimte te maken voor verschil, kunnen krachtiger verbindingen ontstaan. Krachtige mensen, gezonde, inclusieve omgevingen en verbinding met elkaar zie ik als belangrijke sleutels om vanuit synergie samen te leren, werken en leven.

Onzichtbare invloed van het geheel
Mensen bewaken en verdedigen bewust en onbewust de systemen waar ze bij horen (familie, organisatie). Mensen ‘dienen’ met hun gedrag niet alleen zichzelf, maar ook het geheel. Die wetenschap maakt dat ik altijd kijk naar de grotere context waarin mensen leven en werken.

De kracht van waarderend onderzoeken
Onderzoekend en zonder oordeel in gesprek gaan helpt. Het zorgt ervoor dat samenwerking positief wordt beïnvloedt, de sfeer en toon van gesprekken constructief kan kantelen en nieuwe, gedeelde inzichten mogelijk worden.

De waarde van verbinding
Verbinding is smeerolie in een organisatie. Durven leren van en met elkaar, inclusieve leer- en werkomgevingen, samenwerken over grenzen heen: het versterkt prestaties en verbetert relaties in organisaties.

De uitdaging van verschil
Omgaan met verschil doet een beroep op je uithoudingsvermogen én helpt je om te groeien. Dat wat afwijkt, dwingt je om het vanzelfsprekende en herkenbare te willen onderzoeken en om open te staan voor het nieuwe, andere, onbekende. Verschil daagt je uit én verschil verrijkt je.