Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 WAARDEN - L'Azure

WAARDEN

Vertrouwen 

Ik geloof in de kracht en bedoelingen van mensen. Ik geloof in de kracht van collectieve dromen en het vermogen van mensen om samen belangrijke dromen te verwezenlijken. Samen kunnen mensen bergen verzetten.

Verbinding
Verbinding is een belangrijk systemisch principe en als zodanig belangrijk, zelfs noodzakelijk voor elk mens, elke groep en organisatie. Vanuit dit besef zet ik me in voor het ontwikkelen, onderhouden en herstellen van verbindingen.

Inclusiviteit
Ieder mens is uniek, ieder mens is ‘anders’. Leren omgaan met verschil en met iedereen die ‘anders’ is of anders denkt, is één van de grootste uitdagingen waar we als organisaties en samenleving voor staan. Werkelijk gelijkwaardig zijn vereist van ons te leren over en van verschil.