Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/8/0/lazure.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 WERKWIJZE - L'Azure

WERKWIJZE

Ik onderzoek een vraag samen met opdrachtgever en betrokkenen en kijk vanuit meerdere perspectieven en op verschillende niveaus naar wat nodig is. Zo kan een volledig beeld ontstaan van de huidige situatie, de gewenste verandering en de aanwezige krachten in een organisatie. Samen zoeken we hefbomen voor verandering en gaan we vanaf het begin met kleine, gerichte stappen aan de slag. Door ruimte te maken voor experimenten en mogen leren van fouten, kan zichtbaar worden wat werkt om gewenste verandering te ondersteunen.

Ik stimuleer betrokkenen in gedrag dat bijdraagt aan de gewenste verandering en maak gedrag en patronen die belemmeren, zichtbaar en bespreekbaar. Ik doe dat liefdevol, maar duidelijk en onomwonden, ongeacht het niveau of de functie van de betrokkene(n).

Ik ga bij voorkeur waarderend onderzoekend te werk en werk vanuit een systemisch perspectief.